29 EKİM İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

29 EKİM İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü ülkemizin her köşesinde olduğu gibi İlçemizde de coşkuyla kutlandı. Kutlamalar 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.30'da Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamlık ve Belediyemizin çelenk sunumları ile başladı.
Program 29 Ekim Pazar günü saat 09.30'da İlçe Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulu,ardından saat 10.00'da Aybastı Kapalı Spor Salonunda kutlama törenine geçildi.Aybastı Anadolu Lisesi Bando takımı eşliğinde okulların resmi geçitlerini tamamlamasının ardından, günün anlam ve önemi ile ilgili öğrenciler tarafından şiirler okunarak, folklör ve oratoryo gösterisi düzenledi. Resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilerek tören sona erdi.