ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Aybastı Belediyemiz tarafından Anneler Günü için Ortaköy Erzenoğlu Düğün salonunda program düzenlendi.İlçemizdeki Annelerimiz başta olmak üzere hanım kardeşlerimizin yoğun katılım sağladığı program dolu dolu geçti.Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Belediye Başkanımız günün anlam ve önemine binayen  konuşma yaptı.Başkanımız konuşmasında  anneliğin kutsallığı,saygı ve sevgide anne gibi yaar olmayacağını dile getiren Başkanımız Cennet Annelerin Ayağı Altındadır Hadisi Şerifi ile konuşmasını tamamladı.Belediye Başkanımız İzzet GÜNDOĞAR konuşmasının ardından Ak Parti İlçe Başkanı Fazlı EREN,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şaduman GAYIR ile birlikte tüm bayanlara tek tek karanfil dağıtarak Anneler Gününü kutladı.Yemekli olan program çeşitli etkinliklerin yapılması ile sona erdi.