AYBASTIMIZA MÜJDE

AYBASTIMIZA MÜJDE

Yıllardır Aybastımıza Kabataş ilçemize ve bölgemize hizmet veren mevcut Aybastı Devlet Hastanesi yıkılarak yerine YENİ HASTANE YAPIMINA başlanılmış ve 50 Yataklı 15.000 m2 kapalı alanlı Hastane inşaatımız bitmek ve yakında hizmete sunulmak üzere olup AYBASTI HALKIMIZIN BEKLENTİSİ olan Yeni hastanemizin bir üst statü olan C sınıfına alınması hususu Dün Kültür ve Turizm Bakanımız Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ,Sağlık Bakanımız Ahmet DEMİRCAN İle yaptığı görüşme neticesinde olumlu cevabı alıp bizlere AYBASTILI kardeşlerimize Hemşehrilerimize bu müjdeyi ver ve selamımızı söyle demiştir.
Her mekanda Ak Parti Teşkilatımızın tüm kademeleri ile Aybastı Halkımızın gündemde tutması sonucu Gerçekleşen netice AYBASTI DEVLET HASTANEMİZİN C SINIFI ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.
Hastanemizin inşaatının ihale edilmesinde çok büyük emekleri olan,
Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr Numan KURTULMUŞ'a,
Ak Parti Ordu milletvekillerimiz Oktay ÇANAK'a, Metin GÜNDOĞDU'ya, Ergün TAŞÇI'YA Önceki dönem milletvekillerimize, Arsanın alınmasında emekleri ve katkısı olan hemşehrilerimize, Ak Parti İlçe Başkanı Fazlı EREN'e Ak Parti Teşkilatımızın Tüm kademelerine, Son günlerde kamuoyunda Gündemde tutan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin..
2018 Yılı AYBASTIMIZ İÇİN HİZMETLERLE DOLU BİR YIL OLACAK İNŞAALLAH..