FESTİVALİMİZİN 1.NCİ VE 2.GÜNÜ TAMAMLANDI

FESTİVALİMİZİN 1.NCİ VE 2.GÜNÜ TAMAMLANDI

911.Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivalimizin 1.Gününde Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı,Folklor Gösterisi ve Ahmet YENİLMEZ'in 15 Temmuz söyleşisi ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Parkında devam etti.Belediye Başkanımız İzzet GÜNDOĞAR ve İlçe Kaymakamımız Refik ÖZSOY konuşma yaparak 1 hafta sürecek olan festivalimizin ilçemize,bölgemize hayırlı olmasını,kazasız belasız festivalimizin tamamlanması için gerekli tüm çalışmalar Büyükşehir Belediyemiz himayelerinde kordineli bir şekilde yapıldığını dile getirdiler.Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ'a Festivalimize göstermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.Festivalimizin 2.gününde Perşembe Yaylasında bu yıl 18.si düzenlenen Fırsatlar ve Riskler Açısından Yörede Doğa Turizmi konulu Aybastı - Kabataş kurultayı gerçekleşti.Kurultayda bölgemizin turizm açısından daha etkili bir şekilde nasıl geliştirilmesi konusundan fikir alış verişlerinde bulunuldu.