İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Aybastı Belediyesi olarak hemşehrilerimizle birlikte fikir alış verişlerinde bulunarak hizmetlerimizi her zaman hemşerilerimizin yoğunlaştığı talepler doğrultusunda yapmaya özen gösterdik.Bu bağlamda belirli aralıklarla yapmış olduğumuz istişare toplantımızı düzenledik. İlçe Kaymakamı Refik ÖZSOY,Ak Parti İlçe Başkanı Fazlı EREN,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdullah KENDİR,Mahalle Muhtarları,Sivil Toplum Temsilcileri,İş Adamları,Belediye Meclis Üyeleri,İlçemizin Kanaat önderleri ve Basın Mensupları'nın katılımı ile toplantı gerçekleşti.Toplantıda ilçemize Ak Parti Hükümetimiz,Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyemiz tarafından yapılan ve yapılacak olan yatırımların değerlendirmesi yapıldı.Her türlü fikir ve düşüncenin konuşulduğu ortamda hep birlikte ilçemizin daha müreffeh seviyelere getirebilmesi için neler yapılabileceğinin istişaresini yaptık.İlçemiz adına verimli bir toplantı oldu.Katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.