KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Başkanımız  İzzet Gündoğar,  bütün İslam Aleminin Berat Kandil'ini kutladı.

Belediye Başkanımız İzzet ĞÜNDOĞAR,"Berat Kandili, sınırsız af ve Merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındığımız, ilahi lütuf ve bereketlere eriştiğimiz müstesna zaman dilimlerinden birisidir" dedi.
Kutsiyetle gönüllerimize ilahi bereket bahşeden ve 11 ayın sultanı Ramazan'ın müjdecisi olan mübarek Berat Kandilini tekrar idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadığını belirten Gündoğar, "Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Esasen bu gibi mübarek gün ve geceleri değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz zaman, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönele bildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. İşte bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Mübarek Berat kandilinin kutlu olmasını diler, milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder selam ve saygılar sunarım" dedi.
".

İzzet GÜNDOĞAR