PELİTÖZÜ MİTAT DURSUN İLKOKULU EĞİTİME AÇILDI

PELİTÖZÜ MİTAT DURSUN İLKOKULU EĞİTİME AÇILDI

PELİTÖZÜ MAHALLESİ MİTAT DURSUN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİME AÇILDI
Pelitözü Mahallemizde eğitim öğretime devam eden ilkokulumuz yaptığımız incelemeler neticesinde yenilenmesi gerekiyordu.Yeni bir okul ihtiyacı olan mahallemizde Belediye Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda Belediye Ek Hizmet Binamızı Milli Eğitim Bakanlığımıza devrettik.Binamızda Gerekli düzenlemeler yapılarak günümüz şartlarına uygun modern sistem okullarından birisi haline getirildi.Binamızın okul olarak dönüştürülmesindeki masraflarını Pelitözü Mahallemizin evladı olan Paşa Tokmak bey üstlenmiştir.Pelitözü Mahallemiz Belde Belediyesi iken inşaa edilen binamızda Aybastı Belediyesi bünyesine geçtikten sonrada düzenlemeler yapılarak Çok Amaçlı Salon olarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk.Binanın yapımında Belde iken emeği geçen Belediye Başkanlarımız Mehmet Bolat,Selahittin Sucu ve Mehmet Pürçek Başkanlarımıza ve Binanın arsasını bağışlayan Durmuş Hanilçe’ye ve emeği geçenlere ve katkı sunanlara Teşekkür Ediyorum.