YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

SAYGIDEĞER HEMŞEHRİLERİM
  İlçemizde yurdumuzun dört bir yanında ve yurt dışında yaşayan tüm Aybastılı hemşerilerime en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
   İlçemizin modern çağdaş ve sağlıklı yaşanılabilir bir kent merkezi olması yolunda ciddi mesafeler kat ettik.Önümüzdeki yıllarda da,ilçemizin ekonomik,sosyal-kültürel alanlarda daha iyi bir noktaya gelmesi için tüm siyasi partilerimizle,tüm sivil toplum kuruluşlarımızla,esnaf ve iş adamlarımızla,gurbette yaşayan Aybastılı hemşerilerimizle el-ele,gönül-gönüle vererek ilçemizin eksik olan hizmetlerini tamamlamak için çalışacağımızdan hiç bir hemşerimizin endişesi olmasın.
  2018 yılının Aybastı ailemize,ilçemize,ülkemize ve tüm dünyaya huzur,barış,kardeşlik getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor,saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

İzzet GÜNDOĞAR
                                                                    Aybastı Belediye Başkanı