2024 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINAN AYBASTI ÇEVRE YOLU PROJESİ AYBASTIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

16 Nisan 2024
2024 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINAN AYBASTI ÇEVRE YOLU PROJESİ  AYBASTIMIZA HAYIRLI  UĞURLU OLSUN

Karadenizi İç Anadolu’ya Bağlayan en kısa yol olarak bilinen Fatsa - Aybastı-Reşadiye karayolunun önemli geçiş güzergahlarından biri olan Aybastı Çevre yolu projesi Bakanımız Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer ve Altyapı ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu’nun yaptığı görüşmeler neticesinde 2024 yılı yatırım programına alınmıştır.

(Dünyanın 8.Harikası olarak adlandırdığımız Perşembe Yaylamızında içinden geçen bu yolun önemli bir geçişi olan , bu geçişle ilçemizin de trafik sorununu rahatlatacak olan Aybastı Çevre Yolunun 2024 Yatırım Programına Alınmasında emeği geçen Başta Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın. Sayın Prof. Dr. Mahmut ÖZER Bakanımıza ,Altyapı ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdülkadir URALOĞLUNA Cumhur İttifakı Ordu Milletvekillerimize Ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler Bakanımız’a Aybastılı hemşehrilerim adına teşekkür ediyor şükranlarımı ve saygılarımızı sunuyoruz.