Belediye Personelimize Deprem Eğitimi Verildi

29 Mart 2023
Belediye Personelimize Deprem Eğitimi Verildi
Aybastı Belediyesi Personelimize Deprem Bilgilendirme Eğitimi verildi. 2022 yılında Aybastı Belediye Başkanımız Sayın Beytullah Geçtan tarafından belediyemize davet edilen ve Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi veren İş Sağlığı Uzmanı Güner Sabancı Deprem Bilgilendirme Eğitimi vermek adına belediye personelimiz ile ikinci defa bir araya geldi.
Birinci derece deprem kuşağında bulunduğumuzun ve yaşanan son felaketten sonra eğitimlerin kaçınılmaz olduğunun altını çizen Belediye Başkanımız Sayın Beytullah Geçtan doğal felaketlerle son derece üzücü günler geçirdiğimiz ülkemizde, tüm kurum personellerinin bu tarz risklere karşı eğitim almalarının önemli olduğunu belirterek belediye personelinin çeşitli konularda eğitim almaya devam edeceklerini belirtti.
Ülkemizin deprem kuşağında yer alması bilinciyle deprem konusunda da bilgilendirilen Aybastı Belediyesi personeline; depreme karşı alınması gereken önlemler, deprem çantası hazırlığı ve deprem anında yapılması gerekenler, arama kurtarmada yapılacaklar hakkında pratik bilgiler verildi.